Adina Anghelescu: „Liviu Dragnea, carantinat de trei ori în trei luni”

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, iese din carantină pentru a treia oară în trei luni. 

Fostul lider al social-democraților, Liviu Dragnea, iese din a treia carantină. Adina Anghelescu a anunțat la Antena 3 că „la Penitenciarul Rahova se întâmplă lucruri neobișnuite, unele ilegale - susțin avocații lui Liviu Dragnea.”

În acest sens, la conducerea penitenciarului și la judecătorul de supraveghere s-a depus și o plângere.

„Liviu Dragnea se plânge de încălcarea flagrantă, nerespectarea și împiedicarea exercitării drepturilor prevăzute de Legea 254 pentru că, în ceea ce-l privește, el consideră că această carantină, a treia de fapt, nu este legală”, a spus Adina Anghelescu, menționând că Liviu Dragnea a fost infectat cu SARS-CoV-2, iar pe 23 decembrie a fost externat din penitenciarul-spital Jilava.

„A fost declarat vindecat și, pe 10 februarie, a fost din nou carantinat, din nou testat, cu rezultatul testului PCR negativ, dar ținut în carantină până pe 22 februarie. Pe 12 martie a fost iar carantinat, deși nu manifesta niciun fel de simptom.”, a completat Adina Anghelescu la Antena3. 

Avocații spun că Liviu Dragnea nu a mai putut beneficia de dreptul la muncă și se apropie data la care ar trebui să ceară eliberarea condiționată. 

Dragnea acuză și interzicerea dreptului la asistență juridică 

„Liviu Dragnea a suferit două intervenții și asistenta, se spune în plângere, i-a zis că să se dea cu ser fiziologic și să se panseze singur. Cum să se panseze singur? Pe spate este imposibil! Mai e ceva grav. În această plângere apare și interzicerea dreptului la asistență juridică. Avocații nu pot lua legătura cu el.”, a mai declarat Adina Anghelescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel