Adi Ursu, Radu Tudor și Lucian Bolcaș, speranțe la primul vot liber, în urmă cu 25 de ani

Jurnaliștii Radu Tudor și Adrian Ursu și avocatul Lucian Bolcaș au vorbit despre speranțele pe care și le-au pus în primul vot liber, în urmă cu 25 de ani. 

"Aveam speranțele pe care le am și astăzi. Cred că-n 25 de ani am reciclat speranțe. Am reușit să mă mențin cu dorința de a face lucruri, de a nu abandona. Cât am putut, am încercat să arăt lucruri, să spun, să critic, să încerc să înțeleg pentru a putea să-i fac și pe alții să înțeleagă. România s-a schimbat, dar în ultimii ani a fost un regres și asta mă îngrijorează foarte tare, e ca atunci când te leagă cineva la ochi, te rotește de câteva ori și apoi te întreabă unde erai cu fața, nu mai știi. Cred că e important ca fiecare dintre noi să simtă că are un rol", a spus jurnalistul Adi Ursu. 

"La mine lucrurile sunt simple: "Cum sunt ce-am fost, voi fi cum sunt". Am fost și am rămas naționalist, dar îmi este foarte frică că am rămas naționalist fără națiune, asta e marea dramă. Nația româniei începe să nu mai existe, suntem un popor, cetățeni, dar nu cred că mai avem ceea ce înseamnă o națiune. Sunt un naționalist care se teme că nu mai avem națiune", a spus avocatul Lucian Bolcaș. 

"Acum 25 de ani eram student la mecanică la Timișoara. Făceam campanie la PNL, am mers împreună cu 6-7 colegi la sediul PNL din Timișoara să cerem afișe și să le lipim în complexul studențesc. (...) Am sperat să învingă PNL, mi-am dorit ca Radu Câmpeanu să fie președintele României. Nu s-a întâmplat așa", a spus Radu Tudor, în emisiunea "La ordinea zilei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel