EXCLUSIV  Adi Croitoru (ANANP), despre Ludovic Orban: Am găsit în dumnealui un partener extraordinar. Sper să ne fie alături și acum

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Invitatul zilei de marţi la DC News a fost Adi Croitoru, preşedintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. 

Bogdan Chirieac a întrebat-o pe Adi Croitoru, directorul ANANP, despre colaborarea pe care o are cu Guvernul României. 

"Avem sprijinul Guvernului în acţiunile pe care le facem. Şi dacă tot m-aţi întrebat, amintesc că în perioada trecută am lucrat extraordinar de bine cu domnul premier Orban. Este un iubitor de natură, este un iubitor de mediu şi ne asigură tot suportul. Am găsit în domnul Ludovic Orban un partener extraordinar pentru tot ceea ce înseamnă biodiversitate, mediu, natură.

Ca atare, ne şi dorim ca prima activitate a noastră pe care o lansăm de Ziua Pământului, la Constanţa, să fie alături de noi domnul Ludovic Orban", a declarat, într-un interviu acordat DC News, Adi Croitoru, preşedintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Despre ANANP

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) a fost înființată în anul 2016, prin Legea nr. 95/2016 și funcționează în baza Hotărârii de Guvern nr. 997/2016. ANANP este o instituție publică cu personalitate juridică, finanțată din venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul de stat și funcționează în subordinea Ministerului Mediului.

Scopul ANANP este administrarea unitară și eficientă a ariilor naturale protejate și conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, reglementate prin dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2007.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel