Adevărul spus de un jurnalist: Mulți îl consideră sociopat. Nu vrea să știm că a salvat vieți

Un mesaj rece anunța că Adrian Despot este bine, după incendiul din Club Colectiv, unde a fost prezent. "Din fericire, a ajuns întreg acasă", scria pe pagina sa de Facebook. 

Din destăinuirile unui cameraman, Adrian Despot nu era ok. Printre imagini dramatice, Mario Ionescu, operator la PRO TV, a scris: "Am ajuns în gang, unde m-a întâmpinat Adrian Despot, era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânar ars, a început să urle la mine să las camera și să car oameni! M-am blocat și mi-au dat lacrimile ("ce meserie ingrată am" a fost primul gând și mi s-a făcut scârbă de mine)".

Adrian Despot tace, însă cei care l-au văzut și prietenii lui vorbesc. Ei spun povestea unui erou, aparent arogant, care a salvat vieți după incendiul din Club Colectiv. 

"Mulți îl considera un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puțin din toate, dar în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să știm că a salvat vieți, nu vrea recunoștință, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate și ăsta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac și eu si ar trebui să o facem cu toții. Să urlăm în fața nedreptății de fiecare dată când ea ne lovește în suflet. Eu sunt hotărât să urlu! Cum? Încă nu știu. Dar vă promit că o voi face și că nu voi fi singur! Chiar dacă o sa te supăr, eu îți multumesc, Adrian!", a scris Virgil Ianțu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel