Adevărul și Click! nu mai sunt pe tarabe. Vezi de ce

Publicațiile Adevărul și Click nu mai pot fi cumpărate de la tarabe de la începutul acestei săptămâni. Dispariția celor două ziare ale trustului Adevărul Holding, deținut de Dinu Patriciu,  este cel puțin bizară, mai ales că boardul holdingului nu a venit cu nicio precizare.

Cartea de la Adevărul, de joi, a putut fi cumpărată de la majoritatea chioșcurilor de presă din București fără ziar.  De altfel, nici Click! nu se mai găsește la vânzarea liberă. Vânzătorii de ziare ne-au confirmat că situația aceasta persistă de cinci zile.

Contactat de redactia DC News, serviciul de vânzări al holdingului ne-a declarat că aceast lucru este temporar, din cauza condițiilor meteo și a lipsei de hârtie. Se încearcă tipărirea abonamentelor și un mic tiraj pentru vânzarea la liber a publicațiilor.

Totuși, motivele pot fi de altă natură. Afacerile lui Dinu Patriciu merg tot mai prost.  Mic.ro a intrat în insolvență, miniMAX  așteaptă aceeași decizie, iar creditorii bat tot mai des la ușa omului de afaceri.

Citește și: Adevărul Holding a rămas fără imprimante Mic.ro, una dintre afacerile lui Patriciu, a intrat oficial în insolvenţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel