ADEVĂRUL din RĂZBOIUL Meghan Markle, prințul Harry și Thomas Markle. Documentele REALE

Totul a ieșit la iveală. Documentele tribunalului dezvăluie ceea ce prințul Harry și Meghan Markle i-au scris în realitate tatălui ducesei, în ciuda hărțuirii. 

Meghan Markle și Prințul Harry au rupt orice legătură cu cele mai importante tabloide din Marea Britanie. Printre acestea se numără The Sun, The Daily Mail, The Mirror și The Express.

Tatăl lui Meghan a fost un ghimpe pentru familia regală încă de la început, iar acum, mai multe documente ale tribunalului, obținute de BBC, arată conținutul real al discuțiilor și mesajelor dintre ducii de Sussex și Thomas Markle, atunci când acesta a continuat să-i hărțuiască prin intermediul presei.

Mesajele lui Harry către Thomas, în ceea ce privește nunta

Apoi, pe 14 mai, Thomas i-a trimis lui Meghan un mesaj în care își cerea iertare, dar nu poate participa la nunta ei. După ce Meghan și Harry au încercat să-l cheme de mai multe ori pe Thomas, Harry i-a trimis mesaje, citează womenshealthmag.com:

- „Tom, sunt Harry și te voi suna acum. Te rog răspunde, mulțumesc!"

- „Tom, Harry din nou! Chiar trebuie să îți vorbesc. Nu trebuie să îți ceri iertare, înțelegem circumstanțele, dar să „vorbești public" doar va înrăutăți situația. Dacă o iubești pe Meg și vrei să fii corect te rog sună-mă, existând alte două opțiuni de a trata această situație, fără implicarea presei care a și creat intenționat această împrejurare. Așa că te rog sună-mă pentru a-ți putea explica. Eu și Meg nu suntem supărați, trebuie doar să îți vorbim. Mulțumesc!"

- „Orice discuție cu presa va fi în dezavantajul tău, ai încredere în mine, Tom. Doar noi te putem ajuta, așa cum am încercat din prima zi".

Meghan, îngrijorată de sănătatea tatălui ei

Documentele notează de asemenea că Ducesa de Sussex a aflat despre infarctul suferit de tatăl ei după ce acesta a vorbit cu jurnaliștii publicației TMZ. La o zi, pe 15 mai 2018, Meghan i-a scris tatălui ei:

„Încerc să dau de tine din weekend, dar nu răspunzi la niciunul dintre apelurile sau mesajele noastre. Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale și am luat toate măsurile necesare protejării tale, dar nu sunt sigură ce altceva aș mai putea face dacă nu ne răspunzi. Ai nevoie de ajutor? Putem trimite echipa de securitate din nou? Îmi pare foarte rău să aud că ești în spital, dar trebuie te rog să iei legătura cu noi. În ce spital ești internat?".

Thomas Markle refuză ajutorul, în ciuda declarațiilor pe care le-a făcut

„Eu și Harry am luat decizia de a trimite aceeași echipă de securitate pe care ai refuzat-o în weekend pentru a fi prezentă și pentru a se asigura că ești în siguranță. Vor fi la dispoziția ta oricând vei avea nevoie. Te rog, te rog sună cât de repede poți, toată situația asta este îngrijorătoare, dar sănătatea ta este cea mai importantă", a fost un al mesaj. 

Potrivit documentelor, Thomas ar fi răspuns că va sta în spital câteva zile și a refuzat oferta de securitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel