ADEVĂRUL din PIAȚA UNIVERSITĂȚII. Cine a montat SCENA care a aprins spiritele- FOTO

O scenă a aprins spiritele în Piața Universității. Cei aproape zece mii de oameni au început să huiduie: "Nu vrem scenă! Nu vrem scenă!". 

A fost o agitație totală în stradă. Pe scenă a urcat o protestatară care a ajuns să fie bruscată de doi tineri. Voiau să-i ia microfonul din mână. Unul dintre ei a ajuns să fie chiar ținut de alți doi bărbați. A urmat un război al liderilor pe microfon. Dar Piața nu vrea lideri. Să ne amintim că politicienii se adresează cetățenilor, electoratului de pe scenă, iar protestatarii, în majoritatea lor, se luptă acum în stradă cu sistemul politic. Piața nu a încetat să huiduie până când luminile de pe scenă nu s-au stins. 

Au apărut imediat scenarii că au fost diversioniști care au avut ca scop tocmai să creeze agitație, panică, revoltă, pe principiul "Divide et impera" (n.r. dezbină și stăpânește). La un post de televiziune s-a transmis chiar că ar fi vorba despre scena unei alte televiziuni. 

Adevărul este pe Facebook. Mai exact, pe pagina de Facebook a "Trooper România", fusese anunțată amplasarea scenei. Un membru al formației a încercat să meargă la negocieri cu președintele Klaus Iohannis și chiar anunța și atenționa asupra diversioniștilor. 

(w670)

(w670)(w670)(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel