Adevărul din discuțiile cu Iohannis. "Președintele nu este entuziasmat de…"

Un reprezentant al societății civile a dezvăluit adevărul din spatele ușilor închise de la Cotroceni. 

Preşedintele Klaus Iohannis nu pare foarte entuziasmat de ideea anticipatelor, a apreciat vineri, într-o postare pe Facebook, Sorin Ioniţă, unul dintre reprezentanţii societăţii civile care a participat la întâlnirea cu şeful statului de la Palatul Cotroceni.

"Ce nu s-a discutat: nume sau profil de premier, nu-i treaba noastră. Ce am aflat: mai face o rundă de consultări cu partidele săptămâna viitoare, nu face nominalizări acum; în general e gradualist, ţara nu se poate reforma de azi pe mâine, bla bla (aici m-am cam plictisit); nu pare foarte entuziast cu anticipatele. Personal nu-s foarte fericit cu ultimul punct, dar aici e diversitate de păreri oricum", a scris Sorin Ioniţă, reprezentant al Expert Forum.

El a adăugat: "Teme ridicate de mulţi au fost ca: preşedintele să vină în piaţă (va veni, dar nu ne spune dinainte când); data viitoare să fie vot online pentru reprezentanţi civici, pe pagina lor, pentru ca lumea să opteze (...); ne enervează serviciile şi avem diverse idei să le mai reducem din puteri, să demilitarizăm politica". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel