Adevărul despre Simona Halep. Adversara din semifinală dă cărțile pe față

Flavia Pennetta, adversara Simonei Halep din semifinală de la US Open 2015, a făcut o analiză după meciul româncei cu Victoria Azarenka.

"Halep pare că nu e la fel de puternică precum Vika (Victoria Azarenka n.r.), dar de fapt este. Cred că e mult mai puternică. Ca să reușești o lovitură direct câștigătoare împotriva ei, trebuie să termini punctul de șapte ori. E mereu acolo, mingea vine mereu înapoi de la ea. Cred că va fi un maraton meciul cu ea", a spus Flavia Penneta, citată de Digi Sport.

"Toată lumea se așteptă la atât de multe din partea ei. A avut două luni în care îi era teamă de orice, dar acum și-a revenit și joacă la fel de bine la începutul anului, e concentrată și are multă ambiție", a mai spus Flavia Pennetta.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat miercuri noapte în semifinalele de la US Open 2015, după un meci extraordinar reușit în fața Victoriei Azarenka, locul 20 WTA. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4. În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe italianca de pe locul 26 WTA, Flavia Pennetta. 

VEZI ȘI: Simona Halep, reacție de zile mari după meciul cu Victoria Azarenka

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel