EXCLUSIV  Adevărul despre SCANDALUL de la B1 TV. "Sunt chemați impostori pe care Poliția ar trebui să-i aștepte la ieșire"

A fost scandal vineri seară, la B1 TV, într-o emisiune în care se discuta despre preotul Cristian Pomohaci.

Scriitorul Dan Ciachir a plecat din platou din cauza unui invitat care își dădea cu părerea, în mod neavizat, despre scandalul care a lovit Biserica Ortodoxă Română. Contactat de DC News, publicistul și-a explicat gestul spunând că în emisiune a fost invitat "un impostor".

Este vorba despre un domn prezentat în presă drept "călugărul Casian".

"Am fost invitat la o emisiune de la B1 TV care se desfășura în intervalul orar 21:00 - 23:00. În platou au venit jurnalistul Florin Condurățeanu - pe care îl cunosc, o doamnă psiholog și... "un călugăr" pe nume Casian. Când a început să vorbească l-am întrebat: "Dumneata în ce mănăstire ești?". Îmi tot spunea că a făcut nu știu ce cerere. Am continuat: "Unde ești acum? La ce mănăstire?". Deci este un fals călugăr. Am plecat din emisiune pentru că nu stau cu un impostor. Ar trebui ca Poliția să îl cerceteze pe acest Casian", ne-a declarat scriitorul.

"Nu ai cum să nu deosebești un călugăr fals de unul autentic. Am scos lavaliera și am plecat pentru că au adus un impostor în emisiune. Nu își dau seama pe cine cheamă în platou. Nu am vrut să fiu în aceeași emisiune cu așa zisul călugăr Casian. Mi-a mai zis că a trecut prin zece mănăstiri. Un călugăr nu se plimbă așa. La televizor, uneori, sunt chemați impostori pe care Poliția ar trebui să-i aștepte la ieșire. Acest Casian nu poate vorbi în numele Bisericii Ortodoxe Române", a zis Dan Ciachir pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel