Adeptul ISIS din România, expulzat. Nu mai are voie să calce în țara noastră

Poliţiştii l-au expulzat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe cetăţeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil în România de către Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al MAI remis duminică AGERPRES, la data pronunţării instanţei de judecată, bărbatul, în vârsta de 52 ani, a fost luat în custodie publică şi cazat într-unul dintre centrele aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări.

Acesta a fost escortat de către poliţiştii de la imigrări până în ţara de origine, unde a fost predat autorităţilor competente, relevă sursa citată. Potrivit MAI, la ieşirea din ţară, pe numele cetăţeanului iordanian s-a instituit măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioada de 15 ani. Inspectoratul General pentru Imigrări este structura care, potrivit competenţelor, pune în executare hotărârea instanţei prin care un cetăţean străin este declarat indezirabil.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins vineri lui Jamal Abdel Jabbar Khalil un recurs la sentinţa Curţii de Apel Bucureşti din 29 decembrie 2015, prin care a fost declarat indezirabil pe teritoriul României, decizia fiind definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel