Adelina Pestrițu, diabolică la o întâlnire de afaceri

Adelina Pestrițu, care poate fi urmărită din 5 septembrie în emisiunea de farse "Faci față, Faci bani" de la Kanal D, reușește să scoată un bărbat din minți, cu care, în mod normal, a ieșit la o întâlnire de afaceri.

În noul sezon al emisiunii "Faci față, Faci Bani", care va debuta joi, de la ora 20:00, la Kanal D, Adelina Pestrițu dovedește că nu este doar o femeie foarte frumoasă și o moderatoare talentată, ci și o actriță desăvârșită. În prima ediție a emisiunii, Adelina va întinde la maximum nervii unui bărbat cu care, în mod normal, a ieșit la o întâlnire de afaceri, punându-l pe cetățeanul care o însoțește în ipostaze jenante și oferindu-i replici halucinante. Un scenariu diabolic, pus la cale, din umbră, de gazdele show-ului, Vlad Craioveanu și Andrei Coman, care în fiecare ediție aleg câte un “complice” dintr-o cafenea sau un restaurant, care va trebui să respecte cu strictețe indicațiile, care de care mai năstrușnice, oferite de cei doi, în cască. În cazul în care “complicele” își joacă bine rolul și trece cu brio cele 5 praguri ale concursului, el poate căștiga o consistentă sumă de bani.

În jocul celor două gazde vor intra atât vedete autohtone, cât și oameni obișnuiți. Cu riscul de a părea ridicoli, ei trebuie să demonstreze că pot face față oricărei situații, că fac imposibilul pentru ca distracția să meargă până la capăt. Situaţia pentru cel căruia i se face farsa poate deveni stânjenitoare, acesta fiind ori supărat, revoltat sau neputându-se abține să ofere replici spumoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel