Adelin Petrișor, verdict tulburător în cazul accidentului aviatic din munții Apuseni

Adelin Petrișor a dat un verdict tulburător în cazul accidentului aviatic din munții Apuseni.

Jurnalistul face o analiză a operațiunii de salvare făcută de autorități, pe care o compară cu cea făcută în Haiti după cutremurul din 2010, unde cadavrele oamenilor au stat și câteva zile pe străzi și trage o concluzie tulburătoare.

”A fost un heirup mioritic în care toată lumea a vrut să ajute, însă mulți mai mult au încurcat. Sper ca cei în măsură să analizeze ceea ce s-a întâmplat și să rescrie ( sau să scrie dacă nu sunt) procedurile. Mie operațiunea de salvarea mi s-a părut că a semănat cu ceea ce am văzut în Haiti, la cutremurul din 2010. Acolo autoritățile s-au mișcat așa de bine, încât morții au zăcut zile-n șir pe străzi și a izbucnit și o epidemie de holeră… Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla la noi în cazul unui atentat sau în cazul unui cutremur devastator. În România, mai bine te rogi la Dumnezeu, decât să aștepți reacția promptă a autorităților”, a scris Adelin Petrișor, pe blogul său.

Un avion medical de mici dimensiuni, de tip BN 2, condus de pilotul Adrian Iovan, a căzut în zona Beliș, Pasul Ursoaia, în urma unei probleme apărute la bord. În accident au murit Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel