Adelin Petrișor revine și îl termină pe Cristoiu

adelin-petrisor
adelin-petrisor

După ce Adelin Petrișor s-a arătat indignat de discursul lui Ion Cristoiu la venirea în TVR și ”maestrul” i-a răspuns, jurnalistul revine pe blogul său cu nou text în care îl termină pe Cristoiu.

Adelin Petrișor îi explică lui Cristoiu că nu are o problemă cu venirea sa la TVR, ci cu modul în care ”și-a făcut intrarea”., adăugând că ”suficiența și aroganța(...)sunt demne de tot disprețul și arată probleme de caracter”.

Disputa dintre cei doi a început după ce Ion Cristoiu a spus că face o favoare TVR-ului acceptând să facă o emisiune despre cărți la postul public. Adelin Petrișor l-a criticat pe Cristoiu pentru afirmația făcută, apoi a venit replica ”maestrului”.

Da, chiar și un maestru are limite, așa cum avem cu toții. Este trist să descoperi însă că limitele unui maestru sunt mult mai jos decât cele ale unui “nemaestru”. Domnule Cristoiu, maestre, vă mulțumesc pentru replică, însă, sincer, din punct de vedere stilistic, cred că puteți un pic mai mult…Sau nu puteți și de aici frustrarea și folosirea excesivă a unor cuvinte cu trimitere la mațul gros: wc, diaree. Cristoiu1CristoiuCa să ne înțelegem mai bine, eu nu am o problemă cu venirea dvs., cu noua grilă, ci cu modul în care ați înțeles să intrați în TVR. Suficiența și aroganța cu care ne-ați anunțat că ne faceți o favoare sunt demne de tot disprețul și arată probleme de caracter. Sigur, e doar un punct de vedere. Nu trebuie să dețin părți din TVR ca să pot să-mi exprim o părere. Și “pițifelnicii” au acest drept, nu doar analiștii care schimbă barca mai repede decât schimbă divele de Dorobanți poșetele.

Mi-a plăcut șopârla cu Antena 3. Spre deosebire de dvs., deși am încasat mai puțini bani, eu nu neg perioada petrecută la Antena 3. Și știți de ce? Pentru că nu m-am ocupat cu albirea sau înfierarea diverșilor oameni politici, nu am adoptat mimetic prietenii și dușmanii patronului, am fost doar reporter de război. Atât!

Am văzut din textul tern că nu prea știți de unde să mă luați. Probabil ați fost prins cu viața politică agitată ( deh, nu e ușor să să calculezi cu precizie cel mai bun moment pentru schimbarea taberei) și nu ați urmărit știrile de la TVR. Nu vreau să vă plictisesc înșirând deplasările mele din Egipt, Tunisia, Libia, Liban, Afganistan, Japonia, Coreea de Nord, interviurile cu teroriști sau cu foști directori ai CIA și NSA. Vă las plăcerea să le descoperiți singur. Pe lângă salariu, statutul de angajat al TVR vă aduce și privilegiul de a intra-n Sienna, un server video. Acolo puteți vedea tot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel