Adelin Petrișor împlinește 39 de ani: Îmi doresc să îmi văd de viață liniștit

Adelin Petrișor
Adelin Petrișor

Adelin Petrișor împlinește marți, 29 iulie, 39 de ani. S-a născut în Buzău, a urmat Colegiul Național B.P. Hasdeu, iar după aceea a absolvit Facultatea de Drept. Își dorea să devină procuror, dar nu a fost să fie, soarta pregătindu-i alt plan. A ajuns jurnalist și nu de puține ori s-a aflat în zone de conflict, locuri unde puțini oameni s-ar aventura.

VEZI ȘI: Palada îl compară pe Pleșu cu Vadim. Atac fără precedent la un simbol al intelectualității 

La 39 de ani, Adelin Petrișor a spus, pentru DC News, că își dorește lucruri simple care să-i umple sufletul de bucurie: "Nu îmi doresc nimic special. Îmi doresc să fiu sănătos și să mă bucur de fiica, de soția mea, de pasiuni și de muncă. Îmi doresc să îmi văd de viață liniștit".

Întrebat cum erau petrecerile pe vremea când era adolescent, Adelin Petrișor a zis: "Nu s-a schimbat nimic, poate doar muzica. Eu cred că oamenii se distrează la fel adaptat la tehnologie. Tinerii de acum ascultă muzică de pe iPhone sau de pe iPad, iar muzica este diferită. Se schimbă genul și tehnologia, dar în rest lucrurile sunt cam la fel".

Adelin Petrișor și-a început cariera în 1994

Jurnalistul și-a amintit și de vremurile din debutul carierei, în 1994: "Eram mult mai tânăr. Aveam 19 ani. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le știam atunci și sunt o groază de lucruri pe care nu le știu nici acum. Tot timpul avem de învățat. Eram mult mai tânăr și nu cred că mi-am pierdut entuziasmul de atunci – dovadă că mă lupt să rămân în presa care nu este într-o formă tocmai bună. Am mai îmbătrânit, am mai căpătat ceva experiență, dar probabil mai sunt și părți neplăcute care vin odată cu vârstă. Ești mai atent și te gândești de trei ori înainte să faci un lucru".

Cel mai frumos cadou: Smaranda

Întrebat care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit până acum, Adelin Petrișor ne-a răspuns fără tăgadă: "Cel mai frumos cadou a venit în 2009 când s-a născut fiica mea, chiar dacă ea s-a născut în septembrie, iar ziua mea este în iulie. Anul acela a fost cel mai frumos an".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel