Adela Popescu, gânduri despre a doua sarcină: “Sper să pot naște natural!”

Însărcinată în 21 de săptămâni, Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu cel de-al doilea băiețel pe care urmează să-l aducă pe lume anul acesta, în decembrie.

Între timp, vedeta a intrat în vacanță și se bucură din plin de timpul petrecut în familie, are și mai mult timp să scrie pe blog, așa că a mărturisit recent într-o postare că își dorește să nască tot natural, la fel ca prima oară, cu Alexandru, dar și că ar vrea să alăpteze. 

“Nasc cu același medic, Anca Sultan, și firește că vreau și sper să pot naște tot natural. Din experiența trecută aș vrea să păstrez unele lucruri: Co-sleeping. For sure. Nici nu concep altfel. E clar că așa sunt construită. Să simt respirația copiilor mei la mai puțin de un metru și să îi veghez tot timpul, până voi simți că sunt suficient de puternici.

(oar_w460)

Îmi doresc să alăptez. Nu știu dacă atât de mult. Pe Alexandru, așa cum știți, l-am alăptat până la 1 an și 11 luni, însă am convingerea că dacă mă opream pe la 1 an și 6 luni ar fi fost mult mai ușoară tranziția către înțărcare. Nu o să mai încarc casa cu masă de înfășat, m-am descurcat excelent pe pat. Va fi mult mai rece în spațiul în care va dormi bebelușul. Deși știam teoria asta, până m-am lămurit că bebelușilor chiar le place răcoarea, mi-a luat ceva. Una peste alta, acum, după doi ani de părinteală, recunosc că nu acestea sunt cele mai importante aspecte, ci cele legate de energie, atmosfera din familie, exemplele din jur, puterea de stăpânire, empatia, relaxarea. Cum o fi cu doi? Cum o să gestionez relația lor, gelozia lui Alexandru?

(oar_w460)

L-aș da la grădiniță de acum, astfel neasociind acest nou capitol cu venirea în viața noastră a “flățiolului”, în egală măsură sunt voci ce susțin că va aduce acasă toți crocobaurii și că ar trebui să mai aștept puțin până și cel mic se va mai fi înzdrăvenit. La timp liber nici nu mă gândesc. Îmi pare o utopie”, povestește Adela Popescu pe blogul său.

  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel