Adela, polițista găsită împușcată în Strehaia, condusă pe ultimul drum. "Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape copilul"

Adela, polițista găsită împușcată în Strehaia, condusă pe ultimul drum. "Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape copilul" / Foto: Pixabay
Adela, polițista găsită împușcată în Strehaia, condusă pe ultimul drum. "Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape copilul" / Foto: Pixabay

Adela, polițista găsită împușcată în Strehaia, condusă pe ultimul drum.

Adela, polițista din Mehedinți care a fost găsită împușcată în baia gării din Strehaia, a fost condusă pe ultimul drum, transmite Realitatea Plus. Cu lacrimi în ochi, 100 de oameni, familie, prieteni, colegi, dar și localnici, și-au luat rămas bun de la femeia de 25 de ani al cărei vis din copilărie a fost să devină polițist. Potrivit apropiaților,  Adela suferea de depresie.

"Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape copilul.", a spus mama tinerei.

"Era o floare, și cuminte, și frumoasă.", a spus o femeie.

"Este un șoc pentru noi toți, pentru apropiați, pentru colegi. Nu avem cuvinte.", a mărturisit o altă femeie prezentă la înmormântare.

"Deșteaptă, cuminte, respectuoasă, nu avem cuvinte. Păcat de suflețelul ei.", a spus o cunoștință de-a Adelei.

Cortegiul funerar s-a oprit direct la cimitir. Pentru că s-a sinucis, Adela nu a avut parte de slujbă. Mama tinerei, copleșită de durere, a avut nevoie de susținerea celor din jur.

VEZI ȘI: Sinuciderea, gest 100% egoist. Cauzele ei, explicate de psihologul Radu Leca: Rețetă cinică. Familia NU poate anticipa

Adela s-a împușcat în cap în baia gării din Strehaia pe 19 ianuarie. Tânăra suferea de depresie, iar potrivit apropiaților, cu o zi înainte de a muri, ar fi mers la un medic neurolog, dar și la un psiholog. Înainte de gestul extrem, polițista și-ar fi anunțat soțul că se va sinucide. El i-a sunat pe colegii soției, dar a fost prea târziu. 

Adela, mesajul de adio pentru soțul ei. Ce i-a scris

Înainte de a recurge la gestul extrem, tânăra i-ar fi scris un mesaj de adio soțului ei. Ea i-ar fi spus acestuia cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, și-ar fi închis telefonul și ar fi plecat în baia din gară, acolo unde s-a împușcat. 

"În această dimineață (n.r. miercuri, 19 ianuarie), Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul Adelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel