Ada Palade, şi în bucătărie împreună cu tatăl său, nu doar pe scenă

Ada Palade, care va face echipă cu tatăl ei, actorul de comedie Cornel Palade, în această toamnă, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului Tecunosc de undeva!, este la rândul ei, actriță. Și spune că încă din copilărie a știut că va face această meserie.

“Am știut de mică ce aveam de gând să fac cu viața mea și asta înseamnă că de mică am vrut să îi fiu alături tatei pe scenă. Nu visam că voi fi alături de el, știam că mai devreme sau mai târziu dorința se va îndeplini. Am urcat pentru prima oară pe scenă alături de tata, la un an după ce m-am întors de la Londra (n.n. Ada a revenit în țară acum trei ani), în piesa "Niște animale", unde am avutbucuria să îl am alături și pe tata numărul doi, Romică (n.n. Țociu). Să am debutul pe scena teatrului alături de amândoi a fost magic”, mărturisește ea.

În prezent, Ada Palade joacă în satira "Apocalipsa în patru acte", spectacol care se desfășoară pe toată perioada verii. De asemenea, poate fi văzută în seri de stand-up comedy organizate în diferite cluburi și pub-uri. “Cu muzica nu am o regulă în a alege unde să cânt. Cum se ivește ocazia,sunt pregătită de show”, mai spune aceasta.

Ada îi este alături tatălui ei nu doar pe scenă, ci și în bucătărie. “Tata este un chef cu multă experiență și are idei foarte interesante. Îi sunt ajutor în bucătărie oricând prind ocazia. Îmi place să îi fiu sous chef. Cu toate că nu comunică, îi înțeleg nevoile și sunt atentă să îi fiu cât mai de folos cu putință. Este pasionat de carne, iar eu de legume și ciorbã. Aici ne ciocnim în stiluri, dar găsim căi de mijloc și tot am reușit să îl fac să guste din ardeii mei umpluți cu orez și năut. Tata este mai tradiționalist, pe când eu am influențe asiatice, orientale și mediteraneene”, mai spune ea.

Pentru show-ul Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade repetă acasă constant. “Avem o etică de muncă destul de bine pusă la punct. Nu există zi de respiro. Pentru că Tecunosc de undeva! necesită consecvență și seriozitate din partea concurenților. Avem și zile bune, și zile mai puțin bune, dar cel mai important lucru este că suntem împreună pe aceeași scenă și asta face ca orice dificultate ce apare să fie depășită cu ușurință”, mai spune Ada.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Ada și Cornel Palade, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din această toamnă, în cel de-al 14-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel