EXCLUSIV  Ada-Maria Ileana, Miss International 2021: "Nu ţin dietă. Mi se face rău dacă nu mănânc când trebuie. Dar mă feresc de fast food şi snacksuri"

Foto: Facebook, Ada-Maria Ileana
Foto: Facebook, Ada-Maria Ileana

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss International 2022, a mărturisit că viaţa de model presupune, pe lângă atenţia pentru regimul alimentar şi sport, şi o anumită conduită "aleasă" în societate.

Ada-Maria Ileana are 24 de ani, este profesoară de engleză și visează să schimbe sistemul educațional din România. Tânăra urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a competiției Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. Invitată în platoul Spectacola, frumoasa româncă şi-a dezvăluit şi secretul care o menţine în formă. Pe lângă exerciţii la sală cu un antrenor personal, Ada stă departe de mâncăruri procesate şi de snacksuri: "Pe parte de alimentaţie nu pot spune că ţin dietă pentru că, nici nu prea-mi permite starea mea de sănătate. Mi se face rău dacă nu mănânc atunci când trebuie. Dar încerc să mănânc sănătos, mă feresc de fastfood şi snacksuri. Nu-mi refuz o prăjitură din când în când, se mai întâmplă, dar urmăresc să-mi menţin un anumit standard."

Întrebată despre cum este atmosfera într-un cantonament de pregătire înaintea unui concurs de o asemenea anvergură ca Miss International, Ada a mărturisit că sunt anumite cerinţe şi aşteptări la înălţimea cărora toate fetele înscrise trebuie să se ridice pentru a face impresie bună şi a se integra cât mai bine în "lumea" de acolo. "Ceva specific pentru Miss International - avem ocazia să cunoaştem îndeaproape cultura japoneză, se merge la diverse cursuri cum ar fi Ceremonia Ceaiului sau Ikebana, sunt organizate întâlniri cu primari sau cu diverşi politicieni, chiar ambasadori. Toată lumea se aşteaptă să ai un discurs coerent, în engleză, toţi aşteaptă de la tine să te comporţi într-un anumit fel. Este o presiune, ai activităţi de dimineaţă până seara." spune Ada. 

Miss International România 2021 este absolventă a Masteratului în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Visul ei este să pună umărul la schimbarea sistemului educațional din România. 

Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, Miss International este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. La acest nivel se punctează mult mai mult decât aspectul fizic. Se caută o femeie elegantă, inteligentă, carismatică, o voce a generației ei în lume. Candidatele la titlul de „Miss Internațional”, vor merge într-un cantonament internațional de aproximativ 3 săptămâni, înainte de defilarea de pe podium. 

Interviul complet aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel