Acuzații la UMF Iași. Rectorul, înregistrat de o asistentă:”A băgat mâna și mi-a dat 500 de lei”

Potrivit publicației bzi.ro, asistenta șefă din clinica unde profesează rectorul UMF Iași s-a lăudat cu înregistrări în care apare o relație nepotrivită între cei doi, scrie bzi.ro.

Asistenta susține că are înregistrări cu chirurgul Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Gr.T. Popa din Iași, cu care ar fi avut relații, în timpul unei petreceri organizate în lumea medicală.  Nicoleta Radu, asistentă șefa de la Clinică chirurgie oncologica I de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași, se cunoaște cu rectorul de circa patru ani, lucrând împreună și în alt centru.

Bună Ziua Iași susține că surse de la IRO i-au confirmat că asistentă șefa Nicoleta Radu face legea în clinică, iar profesorul Scripcariu se face că nu vede.  În prezent, în clinică există un scandal uriaș, după ce asistenta șefa ar fi bătut două asistențe medicale. Conform surselor din cadrul IRO Iași, profesorul Scripcariu a fost informat și a promis că rezolvă problemă, după ce va reveni dintr-o deplasare în străinătate. Acesta s-a reîntors la IRO de ceva timp, dar nu a luat vreo măsură împotrivă asistenței șefe, Nicoleta Radu.

Lipsa de reacție a prof. dr. Viorel Scripcariu ar fi explicată de publicația amintită prin aceea că asistenta îl are la mână pe chirurg. Nicoleta Radu s-ar fi lăudat că la una dintre petrecerile organizate în clinică, chirurgul i-a introdus mâna în locuri intime și i-a dat 500 lei, momentul fiind înregistrat de asistentă, scrie bzi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel