Acuzație de trădare la vârful PNL: "L-a stricat anturajul"

Liderul Deputaților PNL, George Scutaru, spune că Ovidiu Silaghi a "trădat" când a decis să candideze la parțiale din partea "PSD", precizând că fostul ministru liberal a demisionat din partidul din Bld. Aviatorilor fără ca măcar să-și anunțe colegii.

"Din păcate, s-a dovedit faptul că şi Ovidiu Silaghi poate trăda, aşa cum au mai făcut şi alţi câţiva colegi. Se spune că e un om bun, dar uneori te strică anturajul. Cred că ultimul anturaj la care a fost prezent l-a stricat", a spus Scutaru, despre Silaghi, conform Mediafax.

Scutaru crede că Silaghi a greșit când a ales să plece la PSD.

"Îmi pare rău că a plecat, e opţiunea lui, dar a făcut o mare greşeală şi o să vadă cum e să fii socotit de acum înainte, va avea eticheta de traseist de acum încolo în toată cariera sa politică. Din câte ştiu, nu e prea plăcută această etichetă", a declarat Scutaru.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților exclude ca Silaghi să fie reprimit în rândul liberalilor, adăugând că demisia din PNL a fostului ministru a intrat în vigoare prin adeziunea la PSD, conform Legii partidelor politice.

Citește și: Ovidiu Silaghi trece în barca PSD pentru alegerile parțiale


"Sincer, şi eu şi alţi colegi nu ne-am fi aşteptat la un asemenea comportament din partea lui Ovidiu Silaghi. Este regretabil ceea ce a făcut colegul nostru, mai ales că nu vorbim de un simplu membru, ci de o persoană care a avut de două ori şansa de a fi ministru şi nu orice portofolii a deţinut domnia sa", a mai spus Scutaru.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, duminică, că liberalul Ovidiu Silaghi se va înscrie în PSD, el precizând că altfel acesta nu ar fi putut să candideze în Colegiul 2 din Satu Mare la alegerile parţiale din 25 mai, pentru un post de deputat.

Ovidiu Silaghi a fost de două ori ministru din partea PNL, ultima oară la Transporturi, funcție pe care a pierdut-o după ce DNA l-a acuzat de corupție. Silaghi a ocupat ulterior, pentru câteva luni, un scaun în Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel