Gabriela Dorgai, actriţă a Teatrului de Nord din Satu Mare, găsită moartă pe malul Someșului

O crimă oribilă zguduie  Satu Mare. O actriţă a Teatrului de Nord, a fost găsită, luni, fără suflare pe malul Someşului, în apropierea Palatului Administrativ.

Este vorba despre Gabriela Dorgai, actriţă la secţia română a Teatrului de Nord, în vârstă de 42 de ani, informează portalsm.ro.

La faţa locului au ajuns echipe de poliţişti şi procurori care au demarat o anchetă, inclusiv un câine special dresat a încercat să dea de urma criminalului.

Conform primelor informaţii, poşeta femeii a fost descoperită de o sătmăreancă la baza digului, aceasta a dus poşeta acasă, dar s-a întors la locul respectiv cu o echipă de poliţişti care au verificat zona şi au găsit-o pe actriţă în vegetaţia de pe malul râului. Aceasta era dezbrăcată, întinsă pe spate şi avea doar o cizmă. Se presupune că ar fi fost violată şi apoi ucisă. De menţionat este faptul că femeia avea bani în portmoneu, deci este exclusă varianta unui jaf.

Femeia a fost văzută ultima dată la premierea spectacolului Inimă de câine ce a avut loc duminică seara, potrivit sursei citate.

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut în spectacolul Enigma farfuriei zburătoare, de Romerto Milani, în regia lui Ioan Tifor. Gabriela Dorgai era divorţată şi în ultima perioadă a fost puternic afectată de faptul că în urma divorţului, custodia fiicei în vârstă de 17 ani, a fost atribuită exclusiv tatălui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel