Actrița Dorina Chiriac deplânge situația din Sectorul 1: Înainte nu era mai bine, dar câteodată aveam apă caldă

Dorina Chiriac
Dorina Chiriac

Actrița Dorina Chiriac a vorbit despre situația de la Sectorul 1.

Dorina Chiriac a zis că nu este normal ca primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, să nu iasă cu explicații pentru a oferi un orizont de timp în rezolvarea problemelor cu apa caldă. Actrița a spus că așteaptă noi informații din partea actualului edil. 

”Măi, înainte nu era mai bine; era mai rău. dar câteodată aveam apă caldă. wealthy sector 1 today: și nespălați, și cu ferestre închise. pute peste tot dom'le. și înăuntru, și în afară. ăsta sigur nu e parfum franțuzesc”, a scris Dorina Chiriac.

”nu știu alții cum sunt, dar noi tot n-avem apă caldă în parfumatul sector 1. nici nu mai știm cum e să vină apă caldă pe o țeavă. cum, domne', și vine așa, caldă? ia uite, domnule! al naibii progres! civilizație, carevasăzică, monșer. administratorul blocului sapă tranșee la termoenergetica, cet sud și cet vest ne dau de la unii la alții că nu ating temperatura pe care noi, însă, o atingem când îi înjurăm de plesnește mâța de ciudă între motocei sau așa. bine, de fapt, habar n-avem pe cine să înjurăm, că doamna administrator le-a zis să dea și ei o hârtie să puie pe bloc și toți au zis că nu semnează nici un șef vreo hârtie așa. Dar măcar opriți apa caldă care e rece, până remediați.

Sau dați un termen, să știe lumea; că lăsăm apa caldă rece să curgă în speranța că se-ncălzește de-un duș mai ca la armată, și consumăm degeaba. zice doamna noastră care e foarte cumpătată. Nu știm nimic. măi, înainte nu era mai bine; era mai rău. dar câteodată aveam apă caldă. wealthy sector 1 today: și nespălați, și cu ferestre închise. pute peste tot dom'le. și înăuntru, și în afară. ăsta sigur nu e parfum franțuzesc. și nu vine nimeni să zică: Peste doi ani se rezolvă. Ne cerem scuze pentru inconvenient. să știm naibii ceva. mergem în vizită la duș. păi, e frumos, mă, e safe, e legal, în pandemie, să faci duș la altu' în casă? dă și tu măcar o explicație, măi, primărie/companie/cet, că-nțelegem”, a scris actrița Dorina Chiriac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel