Actriţă din Republica Moldova, rănită într-un accident rutier la Constanţa

Lia Sinchevici, o tânără actriţă din Republica Moldova, care a jucat în filme alături de Jean Claude Van Damme și Dolph Lundgreen, a fost rănită într-un accident rutier produs la Constanţa.

„În data de 18 iunie, în jurul orei 12.20, S.S.I. (bărbat, 30 de ani) a condus un autoturism pe str. Bărăganului, dinspre str. Oborului către str. Th. Burada, iar la intersecţia cu aceasta, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire", a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe str. Th. Burada, dinspre b-dul I.C. Brătianu către str. I.L. Caragiale, fiind condus de F.S. (bărbat, 34 de ani). După impact, primul autoturism a fost proiectat în două autoturisme parcate. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din primul autoturism, S.L. (femeie, 26 de ani)", susține Poliția Rutieră Constanța, citată de ziarul Adevărul.

Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, pentru îngrijiri medicale.

Lia Sinchevici a jucat împreună cu Jean Claude Van Damme în filmul „6 bullets" şi cu Dolph Lundgren în „One in a chamber".

A absolvit UNATC I.L. Caragiale din Bucureşti, a făcut parte din producţia Serviciul Român de Comedie şi acum este actriţă la teatrul Metropolis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel