Actrița Ana Udroiu a participat la Vocea României și a întors toate cele patru scaune / video

Ana Udroiu, captură video Vocea României, PRO TV
Ana Udroiu, captură video Vocea României, PRO TV

Actrița Ana Udroiu a participat la Vocea României, de pe PRO TV, unde a interpretat piesa "Mein Herr". Aceasta a reușit să-i convingă pe toți cei patru antrenori care au aplaudat-o în picioare. 

Tânăra are 33 de ani și este actriță la Teatrul Excelsior. Aceasta a întors toate cele patru scaune, iar pentru că Horia Brenciu l-a blocat pe Tudor Chirilă, Ana Udroiu a fost nevoită să aleagă între Smiley, Irina Rimes și echipa Horia Brenciu și Theo Rose. 

Actrița a fost atât de emoționată și uimită de reacțiile antrenorilor care se luptau în argumente pentru a o convinge să-i aleagă, încât a fost nevoită să se așeze la un moment dat. 

„Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu Tudor, dar nu-mi pare rău. Vorba lui Smiley: „aia e, aia e”. Tare aș vrea să fii în echipa noastră. Într-o echipă în care nu vei găsi numai un antrenor, ci vei găsi niște prieteni.”, a spus Horia Brenciu.

„Ana, dă-mi voie să te salvez până la capăt. Ana o cheamă și pe fiica mea. E ușor să țin minte numele ăsta, pentru că e numele pe care eu l-am pus fiicei mele. Josephine a fost ales de Gina, eu am ales Ana și deocamdată ea așa își spune, Ana. Eu m-am întors pentru că mi-a plăcut momentul tău, mi-aș dori foarte tare să am un concurent care să poate să livreze din toate punctele de vedete un moment așa cum tu l-ai livrat”, a spus Smiley. 

„Este foarte frumos ce s-a întâmplat astăzi aici. Niciodată nu au vorbit atâția oameni atât de frumos despre mine, mai ales despre cum cânt. Aș vrea să o onorez pe fata aceea care se uita la televizor și s-a uitat 11 ani de zile. Ca să fiu scurtă, o să merg cu Smiley.” , a spus Ana Udroiu la Vocea României, de pe PRO TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel