Actrița Alice Evans, din “102 Dalmațieni”, a aflat din presă că soțul vrea să divorțeze: Nu am răspunsuri

Alice Evans, actrița devenită celebră după rolul interpretat în producția ”102 Dalmațieni”, a aflat din presă că soțul ei, Ioan Guffudd, a depus actele de divorț. Vestea a picat ca un trăsnet pentru vedetă. 

”Vești proaste. Soțul meu iubit/ sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”. Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

Fanii lui Alice Evans au reacționat imediat

”Ce modalitate urâtă să afli asta. Îmi pare rău.”, ”Nu te cunosc, dar cred că e cumplit prin ce treci. Te susțin”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

”Cum poate să fie atât de crud?”, a întrebat un fan, în timp ce Alice a răspuns: ”Îți mulțumesc. Încă nu am răspunsuri. Dar aș fi vrut să le am.”

Actorul Ioan Gruffudd, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscut după rolul lui Harold Lowe din Titanic, în 1997. De-a lungul timpului, el a mai jucat în ”King Arthur”, ”Fantastic 4”, ”Amazing Grace”.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au rămas împreună timp de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice, scrie peroz.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alice Evans (@aliceevansgruff)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel