EXCLUSIV  Actrița Delia Antal, despre viața de mamă singură! “A omis…”

Pentru actrița și regizoarea româncă Delia Antal a fost o provocare să devină mamă singură. A trecut un an de când viața ei s-a schimbat aproape radical, iar băiețelul său, Aiden Sunrise, născut în America, la Los Angeles, crește frumos și sănătos și nu pare să simtă lipsa tatălui. 

Delia Antal suplinește deocamdată cu succes acest lucru și se dovedește a fi o mămică model. Iată ce spune despre asta, pentru DC News!

- Cum ți-ai propus să-l educi pe fiul tău și ce îți dorești pentru el pe viitor?

Îmi doresc să fie fericit și sănătos. Dar va fi educat la grădiniță și școli Montessori care îi incurajează pe copii să fie ei însuși și să își dezvolte singuri calitățile, să le accentueze. Nu îl voi presa deloc cu nimic, îi voi oferi doar sprijin în ceea ce alege el.

(oar_w460)

- Mai ții legătura cu tatăl lui Aiden? Vă vizitează?

Întotdeauna când suntem la Londra știe perioada și este invitat să îl vadă pe Aiden. Ultima dată a omis, acum suntem la Londra și a zis că își dorește mult să-l vadă dar încă nu s-a întâmplat, în schimb ne-a invitat pe noi să îl vizităm. Nu am nici cea mai mică intenție de împăcare dar la el, se pare, că fiecare mișcare pe care o face e cum să ajungă la mine, nu la Aiden.

- Ai decis să călătorești foarte mult de când ai născut! Aiden e un copil foarte plimbat. După ce i-ai serbat ziua la Londra, unde ți-ai propus să-l mai duci în această vară? 

Ca și vacanță, mergem la noi la mare, în Malta, într-o croazieră de 11 zile pe Mediteraneană, și la Paris, la Disneyland.

- Pe când o nouă carte și un nou film?

Curând, sper! Trebuie notate întâmplările din ultimii 3 ani din viața mea. De data aceasta va fi un film 100% adevărat, eu fiind personajul principal, nu ca în “D’ORA” (2014), filmul meu de debut, inspirat din viața altora.

- Ai jucat într-un film chiar și cu fiul tău! Povestește-ne putin…

Filmul se numește “Sounds of Silence” și este regizat de Elisabeth Blake-Thomas. Eu joc reprezentantul României la Luxemburg, iar Aiden - un copil orfan. E un film foarte bun, povestea a schimbat sistemul orfelinatelor în România.

(oar_w460)

- Ți-ai propus să te stabilești în America! De ce?

Locuim între Londra și Los Angeles, dar până merge Aiden la grădiniță, călătorim. Petrecem destul de mult și în România. De ce America? Pentru că eu am studiat actoria acolo în 2008 și mi-a plăcut. Aiden s-a născut acolo, e american. Îmi place acel loc, e unic, e Hollywood, ce mai! Dar nimic nu bate parcurile, restaurantele, frumusețea și istoria Londrei.

 Citiți aici prima parte a interviului cu Delia Antal, românca din anturajul Prințului Albert de Monaco!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel