Actorul Robert Walker Jr. din Star Trek a murit

Actorul Robert Walker Jr., cunoscut din seria ”Star Trek”, a murit joi la vârsta 79 de ani, anunță platforma Variety.

Robert Walker Jr, fiul actorilor Robert Walker și Jennifer Jones, a încetat din viață joi, a confirmat familia artistului pentru site-ul oficial al serialului “Star Trek”.

Walker Jr. a interpretat rolul Charlie Evans în episodul “Charlie X”, al seriei “Star Trek” din primul sezon al cunoscutului serial, în 1966. Scenariul episodului era scris de D.C. Fontana, care a murit în aceeai săptămână.

Walker Jr. a mai jucat în pelicule ca “Ensign Pulver”, cu Burl Ives și Walter Matthau, și în “Young Billy Young”.

Scurtă biografie

S-a născut în Queens, New York, înn 1940, în momentul în care tatăl său tocmai debuta în calitate de actor. Tatăl său a interpretat rolul Bruno Antony în filmul lui Alfred Hitchcok, “Strangers on a Train”. Mama artistului, Jennifer Jones a fost ea însăși o actriță de succes, nominalizată de cinci ori la Premiile Oscar. A câștigat trofeul pentru rolul Bernadette Soubirous, în 1943, în pelicula “The Song of Bernadette”. După divorțul de tatăl actorului, Jones s-a căsătorit cu producătorul filmelor “Gone With the Wind” și “Rebecca”, David O. Selznick.

În 1967, Walker Jr. a jucat în “The War Dragon”, cu John Wayne și Kirk Douglas. În anii ’80 și ’90s a avut mai multe apariții în seriale de televiziune, printre care și “Murder, She Wrote”, cu Angela Lansbury, “L.A. Law” sau “In the Heat of the Night”. Ultimul rol pe care l-a interpretat a fost în 2018, în thrillerul “Beyond the Darkness”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel