Încă un actor drag românilor, pe Walk of Fame

sursa: facebook Hollywood Walk of Fame
sursa: facebook Hollywood Walk of Fame

Nick Nolte a intrat în panteonul vedetelor de la Hollywood primind, luni, o stea pe celebrul Walk of Fame.

Actorul în vârstă de 76 de ani a fost astfel omagiat pentru o carieră care se întinde pe parcursul a jumătate de secol de-a lungul căreia a obținut numeroase recompense și a primit trei nominalizări la Oscar.

"Când încă nu eram actor, veneam uneori aici să văd stelele, ele îmi evocau personalitățile pe care le reprezintă, filmele în care au jucat. Este pentru mine o mare onoare să primesc acest omagiu", a declarat actorul cunoscut pentru vocea sa răgușită, îmbrăcat la costum și afișând o barbă albă.

Nick Nolte a devenit cunoscut pentru rolurile sale provocatoare, interpretând personaje instabile sau în situație de criză, precum polițistul dur din "48 Hrs." (1982) sau avocatul unui violator în "Cape Fear" (1991).

Protagonist în prezent al serialului Graves, Nick Nolte s-a născut la 8 februarie 1941 în Omaha, Nebraska, și s-a mutat în California după liceu unde a jucat fotbal american și a absolvit universitatea Pasadena din Los Angeles.

El a jucat în filme memorabile precum "The Prince of Tides", "Jefferson in Paris", Hotel Rwanda", sau "The Player". În România s-a făcut cunoscut în serialul de mare succes Rich Man, Poor Man (Om bogat, om sarac).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel