EXCLUSIV  Actorul Grig Chiroiu, celebru pentru rolul „Pupăză“ din seria „Trăsniți din N.A.T.O.“, vrea să fie primar de oraș / Unde intenționează să candideze

Agerpres
Agerpres

Actorul Grig Chiroiu, celebru pentru rolul „Pupăză“ din seria „Trăsniți din N.A.T.O.“, vrea să fie primar.

Celebrul actor Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul „Pupăză“ din seria „Trăsniți din N.A.T.O.“, a oferit un interviu, în exclusivitate pentru DC News, în care a mărturisit că, dacă nu se va concretiza susținerea sa la funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, ar urma să candideze la funcția de primar al orașului Băile Olănești.

„De ceva timp, eu m-am mutat la Băile Olănești, cu acte, cu tot. Cunoscând oamenii de aici, cerințele sunt foarte mari și ei au spus că dacă eu aș veni (n.r. la președinția Consiliului Județean), din partea PNL, m-ar susține.

Eu, dacă tot am cunoscut niște oameni de aici din organizația municipală, respectiv pe Virgil Pîrvulescu, cel care este actualul viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, am spus că nu mă dezic. Vă spun în premieră că iau în considerare și o candidatură la primăria Băile Olănești din partea PNL. Săptămâna viitoare voi lua o decizie și voi anunța oficial“, a dezvăluit Grig Chiroiu.

El a ținut să precizeze că în condițiile în care alți candidați pleacă din localitate (n.r. Virgil Pîrvulescu fiind viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea), „eu aleg să rămân și să candidez la primăria Băile Olănești“.

„Iau serios în calcul să candidez la Primăria Băile Olănești și din considerentul că PNL-ul, chiar dacă trece printr-o perioadă grea și unii pleacă, iată că eu rămân (n.r. și îmi asum să candidez)“, a conchis Crig Chiroiu.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  PNL-USR-FD-PMP-AUR vs. PSD. Cine e misteriosul independent pe care o mare coaliție de dreapta îl susține la șefia CJ Vâlcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel