EXCLUSIV  PNL-USR-FD-PMP-AUR vs. PSD. Cine e misteriosul independent pe care o mare coaliție de dreapta îl susține la șefia CJ Vâlcea

Freepik
Freepik

În județul Vâlcea este pe cale să se formeze o mare coaliție de dreapta, formată din Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România, Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei, care ar susține un candidat independent pentru șefia Consiliului Județean.

În luna februarie, Cristian Buican, președintele Partidului Național Liberal Vâlcea, a declarat că vrea să facă alianță inclusiv cu filiala județeană a partidului AUR pentru a reuși să elimine „mafia PSD-istă“ din județ.

El a cerut o coagulare a forțelor județene de dreapta împotriva alianței formate de primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, și președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu.

„Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor, și cu AUR, toți împotriva PSD. Și am mai declarat-o și o declar din nou: Facem coaliție cu oricine împărtășește obiectivul nostru de a elimina această mafie PSD-istă care a subjugat județul Vâlcea”, a declarat Buican în cadrul unei conferințe de presă.

Un candidat misterios ar fi susținut de alianța de dreapta PNL-USR-PMP-FD-AUR

Redacția DC News a luat legătura cu persoana care ar fi susținută, se pare că nu doar de PNL și AUR, ci și de USR, PMP și Forța Dreptei, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea din postura de candidat independent.

„În mod normal, de la București venise o directivă ca pentru candidatura la municipiu, reședință de județ sau pentru președinția Consiliului Județean trebuie să candideze președintele filialei respective a PNL. Pentru reședința de județ era oarecum clar că va candida Virgil Pîrvulescu, persoană cu care făceam tandem pentru că sunt propunerea lor și eu trebuia să fiu la președinția Consiliului Județean“, a mărturisit misteriosul candidat.

Între timp, se pare că a avut loc o ședință unde „s-a propus candidatul pentru președinția Consiliului Județean și a fost altcineva, nu Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, ci Aurelian Simion“.

„Amendamentul a fost că dacă timp de 2 săptămâni, coaliția pe care o pregătește Cristian Buican, adică o alianță cu tot ce înseamnă partide de dreapta sau alte partide, mai puțin PSD Vâlcea, va fi altă propunere de candidat, domnul Simion și va fi susținut candidatul coaliției. Până la acest moment, din sursele mele se pare că cel puțin o parte din coaliția de dreapta care se încearcă să se formeze în județul Vâlcea mă dorește pe mine, Grig Chiroiu, drept candidat independent“, a spus acesta.

Este vorba de actorul român Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul „Pupăză“ din seria „Trăsniți din N.A.T.O.“

„Partidele de dreapta care ar face coaliție sunt PNL, USR, Forța Dreptei și chiar și AUR. Ar avea și ei o propunere de candidat, dar aș fi și eu susținut. Așa a și declarat domnul Buican“, a mai zis Grig Chiroiu.

Actorul a mai mărturisit că în momentul de față „nu există o certitudine, totul fiind doar la stadiul de discuție“.

„Eu sunt văzut ca o soluție, dar ca independent“, a ținut să accentueze, încă o dată, Grig Chiroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel