Actorul care revine pe micile ecrane. Amazon va lansa serialul ”The Terminal List”

Amazon va lansa serialul ”The Terminal List”, iar un celebru actor revine pe micile ecrane. Iată despre cine e vorba. 

Amazon a obţinut drepturile pentru The Terminal List, un serial în care actorul Chris Pratt îşi va face revenirea pe micile ecrane şi care va fi regizat de Antoine Fuqua, relatează EFE, scrie Agerpres. 

Potrivit mass-media americane, Amazon a ieşit învingător din competiţia între platformele digitale pentru a obţine drepturile asupra acestui serial care este o adaptare a cărţii cu acelaşi nume a lui Jack Carr.

Thriller presărat cu conspiraţii

Sub formă de thriller presărat cu conspiraţii, "The Terminal List" prezintă un agent de operaţiuni speciale (Pratt) care după ce el şi echipa lui sunt prinşi într-o ambuscadă se va întoarce acasă cu multe întrebări fără răspuns şi cu îndoieli serioase privind cine le-a întins această capcană.

Pratt şi Fuqua, care au mai lucrat împreună la un "remake" al filmului clasic "The Magnificent Seven" (2016), va fi şi unul dintre producătorii noului serial.

Înainte de a deveni cunoscut pe marile ecrane cu filme ca "Jurassic World" sau filme inspirate din universul Marvel, Pratt a avut roluri în producţii de televiziune precum "Parks & Recreation", o comedie care săptămâna trecută a prezentat un episod special cu reuniune pentru a strânge fonduri pentru combaterea pandemiei.

Unul dintre cei mai populari actori

Chris Pratt a devenit unul dintre cei mai populari actori la Hollywood, mai ales în rândul tinerilor, graţie rolurilor sale din filme precum "Guardians of the Galaxy" (2014) sau "Guardians of the Galaxy Vol. 2" (2017).

Cele două filme i-au deschis porţile şi altor blockbustere ca "Avengers: Infinity War" (2018) şi "Avengers: Endgame" (2019), care au reunit o întreagă pleiadă de vedete ale universului cinematografic Marvel.

La rândul său, Antoine Fuqua are o filmografie impresionantă cu titluri ca "Training Day" (2001), "Shooter" (2007), "The Equalizer" (2014), sau "Infinite", cu Mark Wahlberg, a cărui premieră este aşteptată anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel