Actorii Teatrului Naţional, protest în faţa instituţiei

protest
protest

O parte dintre actorii Teatrului Naţional din Capitală, între care Victor Rebengiuc, Marius Manole şi Mihai Călin, au protestat, duminică seara, în faţa instituţiei, ei cerând abrogarea OUG 7 şi demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Aceştia au declarat că, în primul rând, au venit pentru a susţine magistraţii. Actorii au avut afişe şi pancarte cu mesaje precum 'Justiţie independentă', 'Tudorele, abrogă OUG 7', 'Toader, demisia'. 'Nu e un spectacol. Nu e uşor să vii şi să protestezi, este un risc asumat. Dacă lucrurile merg normal într-o ţară, nu ai de ce să protestezi. Dar când totul merge din ce în ce în ce mai prost (...). Puţin le pasă, ei fac tot ceea ce ştiu ei să facă.

De frica închisorii, iau justiţia în braţe şi o schimbă cum vor ei. (...) Sper ca lucrurile să nu rămână aşa şi, dacă toţi oamenii de bună-credinţă ar înţelege că e cazul să protestăm, să dovedim că ne dăm seama de ce se întâmplă în ţară şi că nu suntem de acord din punctul de vedere al modului în care merge treaba, asta ar fi singura speranţă, ca toată lumea să înţeleagă şi toată lumea să-şi spună cuvântul în legătură ce se întâmplă în ţara asta', a declarat Victor Rebengiuc. Actorii au îndemnat populaţia să iasă la vot. 'Haideţi să ne luăm ţara înapoi, oameni buni, şi repede, cât mai putem, cât mai avem ocazia, că nu o s-o mai avem şi trebuie să ştim asta', a spus Marius Manole. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel