Actor împuşcat mortal. Anchetă a poliţiei

Politia
Politia

Actorul Bradley Welsh, din pelicula "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal, miercuri seara, la Edinburgh. 

Actorul Bradley Welsh a murit. Poliţiştii au declarat că au fost chemaţi pe Chester Street din zona West End în jurul orei 20:00, unde au găsit un bărbat care suferise răni grave. Bărbatul a murit la faţa locului, se indică într-o declaraţie a poliţiei. "Moartea sa este tratată ca suspectă şi ancheta continuă", a indicat poliţia scoţiană. "Oricine crede că are informaţii relevante trebuie să contacteze poliţia imediat", au completat poliţiştii, informează Press Association.  

Welsh, în vârstă de 42 de ani, a jucat alături de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle în "T2 Trainspotting", în regia lui Danny Boyle, unde l-a întruchipat pe "Doyle". 

Actorul ar fi fost prieten cu scriitorul Irvine Welsh



Fost campion britanic de box amator, Welsh a apărut în 2008 în seria documentară "Danny Dyer's Deadliest Men", dedicată celor mai temuţi oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un "lider înnăscut". Actorul s-a implicat ulterior în proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii să stea departe de o viaţă de infractor, prin clubul său de box Holyrood Boxing Gym.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel