Actor și prezentator TV s-a sinucis. S-a aruncat de pe un pod, după șapte ore de negocieri

După ore de negocieri, un actor și prezentator TV s-a sinucis. Nimeni nu a reușit să-l convingă să renunțe la gest. S-a aruncat de pe un pod. 

Actorul Sam Sarpong, fost model și prezentator al postului de televiziune MTV, s-a sinucis sărind de pe un pod din suburbiile Los Angeles-ului. Poliția a încercat timp de mai multe ore să-l descurajeze, au indicat joi autoritățile locale, citate de AFP, potrivit Agerpres

Sam Sarpong a prezentat emisiunea MTV "Yo Momma" și a jucat în seriile "Bones" și "24". În prezent, actorul filma "American Crime Story", o serie cu Selma Blair și Connie Britton, în rolul celor mai faimoși criminali din istorie. 

În vârstă de 40 de ani, actorul s-a sinucis prin aruncare de pe un pod. Poliția și serviciile de urgență au negociat timp de șapte ore cu el, cu ajutorul membrilor familiei sale sosiți la fața locului, încercând să-l convingă să nu comită acest gest disperat.

Un martor a alertat autoritățile atunci când l-a văzut pe Sarpong, fost model Tommy Hilfiger și Dolce&Gabbana, în picioare pe structura podului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel