Actor de telenovele, numit secretar la Cultură, în Brazilia. Cine este bărbatul

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, l-a numit pe actorul de telenovele în funcţia de secretar pentru Cultură, la o lună după demisia unei alte vedete din telenovele, Regina Duarte, pe fondul tensiunilor cu şeful statului, informează AFP.

Este vorba despre actorul Mario Frias, cunoscut pentru telenovela pentru adolescenţi "Malhacao", a cărei acţiune se desfăşoară în anii 90. Va fi a cincea persoană care va ocupa acest post în cele 18 luni de când Bolsonaro este preşedinte, scrie Agerpres. El o înlocuieşte pe actriţa Regina Duarte, care a demisionat în urma tensiunilor cu şeful statului. Potrivit presei locale, ea a refuzat să întreprindă cruciada culturală împotriva ideilor de stânga dorită de preşedinte.

Actriţa i-a succedat lui Roberto Alvim, demis în luna ianuarie după ce a parafrazat un discurs al lui Goebbels. Duarte fusese desemnată cu scopul de a reconcilia guvernul cu "cercurile artistice". Secretariatul pentru Cultură, anterior un minister, a fost retrogradat la rangul de simplu secretariat de către Jair Bolsonaro, la fel ca şi cel pentru Sport.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel