Actor de la ”Vacanța Mare” și prezentator TVR, luptă cu 14 polițiști. Scandal cu primarul

Un cunoscut actor și prezentator TV s-a luptat cu 14 polițiști locali, pe unul dintre ei l-a lovit, pentru că au intervenit la târgul de haine organizat ilegat de acesta. 

De 14 polițiști locali a fost nevoie pentru ca actorul George Robu să fie culcat la pământ și încătușat. Scandalul a pornit de la faptul că agenții au intervenit pentru a-i închide un târg ilegal de haine. 

”Luați mâna de pe mine! Vreau mandatele! Ieșiți de pe proprietatea mea!” a strigat actorul la polițiști. Pe unul dintre polițiști l-a lovit. 

Protagonistul scenei este actor de comedie de la ”Vacanța Mare” și fost prezentator al celei mai longevive emisiuni de la TVR, ”Viața Satului”. 

Actorul este acum acuzat de ultraj și cercetat sub control judiciar. 

[citeste si]

”M-au atacat pe proprietatea mea personală. Am fost în legitimă apărare” a spus actorul pentru Antena 1. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a susținut că ”am primit tot felul de reclamații de la locatarii din zonă, ne-am dus și am constatat că desfășoară activități, că nu are autorizații, că zona e insalubră. Poliția locală a fost luni, i-a spus că-n 24 de ore trebuie să părăsească spațiul, au fost recalcitranți el și niște rude de-ale lui. Astăzi ați văzut ce s-a întâmplat.”

George Robu spune că ”am fost în legitimă apărare, am supus unui abuz sistematic de aproape un an.” 

Daniel Florea mai subliniază că se desfășurau în zona respectivă, insalubră, activități meșteșugărești fără niciun fel de autorizație. Primăria mai transmite că l-a somat pe actor de două luni să închidă târgul. 

Actorul spune că le va face plângere penală primarului și agenților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel