Urmărește emisiunea live


Activistul „Van Damme de Bistra” anunţă că se retrage: Sunt scârbit de incompetenţa autorităţilor

Facebook Dorel Risteiu
Facebook Dorel Risteiu

Județul Alba pierde un activist civic convins. ”Van Damme de Bistra” s-a hotărât să se ”pensioneze”, sătul ca batista să fie pusă pe țambal. 

După ce a fost „școlit” cu ranga pentru că a „ciripit”, Dorel Rîșteiu, din județul Alba, cunoscut drept „Van Damme de Bistra” s-a hotărât în prisma evenimentelor petrecute recent să renunțe la „cariera” de activist civic pe care o desfășura cu pasiune și trăire și să se „pensioneze anticipat”  fiind sătul ca batista să fie pusă pe țambalul dreptății.

În mod ironic, soarta iarăși s-a întors împotriva lui „Van Damme de Bistra”: în noaptea lui 21 spre 22 ianuarie, Dorel a mers la Districtul Câmpeni să ceară ca Drumul Național 75 să fie deszăpezit ”frumos, elegant, cât de cât”,  în beneficiul oamenilor și al siguranței rutiere, dar poate pe undeva o fi făcut el vreun exces, scrie Ziarul Unirea.

Cum înainte, în timpul și după faptă e și răsplată, ”Van Damme” s-a trezit dimineața cu carnetul luat. Până și IPJ Alba a dat drept la replică la acuzațiile lui de hărțuire. După un drum lung în care și-a pus toată osânza la bătaie, Dorel zice pas și dorește să îi fie făcută dreptate doar în cazul unor polițiști ce l-au ”școlit cu ranga”. O să mai auzim, oare, de Dorel, renumitul ”Van Damme de Bistra”? Poate el să stea impasibil la nedreptăți?

"În urma sesizării mele, tot eu am fost sancţionat. Sunt scârbit de incompetenţa autorităţilor"

”În urma sesizării mele făcute pentru că lucrătorii de la Districtul Câmpeni nu si-au îndeplinit atribuțiunile de servici respectiv curățarea drumului național 74, am fost sancționat tot eu cu două amenzi contravenționale. Dragi oameni, autoritățile din cadrul Poliţiei Câmpeni ne descurajează să ne mai cerem drepturile. Rușine agenților care au fost prezenți la fața locului și au constatat vizual starea drumului care era într-o stare critică.

Ei au luat măsuri tot împotriva mea. Cu această postare vă anunț că mă retrag în totalitate din a mai face acțiuni civice și a mai semnala problemele din zonă. Sunt scârbit de incompetența autorităților de orice fel de control din sistemul public.” este mesajul pe care-l lasă în urma lui, amar, Dorel, cel cunoscut ca fiind ”Van Damme de Bistra”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel