Activist snopit în bătaie la Buzău. Val Vâlcu: Sper ca domnișoara polițist să se bucure de pensia primită de la 40 de ani

Val Vâlcu a făcut o remarcă față de modul deplorabil în care Poliția a intervenit la Buzău, acolo unde un activist a fost bătut chiar sub ochii forțelor de ordine.

Jurnalistul DC News Val Vâlcu a intervenit telefonic la România TV și a făcut câteva precizări referitoare la cazul de la Buzău, acolo unde un activist a fost lovit chiar sub ochii Poliției:

„Eu m-aș referi la situația din Buzău, unde poliția a așteptat să vină un activist pentru drepturile animalelor înainte să observe traficul cu găini. Nu se făcea într-un gang cum se face cu droguri, în locuri ascunse. Se făcea pe Drumul Național. Îmi e greu să cred că Poliția nu știa, iar intervenția pe care am văzut-o cred că spune totul.

Sper ca domnișoara sau doamna polițist să prindă pensia de la 40 de ani. Uitați în ce mediu periculos trăiește“, a precizat, ironic, jurnalistul Val Vâlcu.

Activistul Buzoian, bătut de faţă cu poliţiştii de mai multe persoane

Un bărbat din Buzău a fost agresat de mai multe persoane, chiar de faţă cu mai mulţi agenţi de poliţie. Maşina sa a fost avariată serios în urma conflictului. 

Bărbatul, cunoscut pe Youtube drept Activistul Buzoian, ar fi fost agresat de mai mulţi vânzători de păsări din comuna Săpoca, Buzău. Acesta a filmat întreaga scenă, iar pe video se vede că intervenţia agenţilor de poliţie este întârziată, motiv pentru care buzoianul este umplut de sânge. Acesta a demarat în trombă pentru a scăpa de lovituri. 

„Vă rog, protejați-mă! Vin să mă bată!”, așa s-a rugat Activistul Buzoian de cei doi polițiști (un bărbat și o tânără).

Într-un final, agresorii au fost încătușați în fața postului de poliție de la Mărăcineni.

Agresorii, cercetaţi în stare de libertate 

"În ziua de 12 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un buzoian cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane. Imediat a fost detaşat un echipaj pentru a vedea dacă cele sesizate se confirmă. Poliţiştii, stabilind că într-adevăr este vorba de  un conflict încă în desfăşurare, echipajul a solicitat sprijinul altor patrule, inclusiv luptătorilor din cadrul Servicului De Acţiuni Speciale Buzău", a transmis IPJ Buzău pentru Antena 3. 

Întrebat dacă agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate sau dacă au fost arestaţi, cei de la IPJ au spus că aceştia sunt liberi momentan (vezi imaginile AICI).

CITEȘTE ȘI   -  EXCLUSIV  Jurnalist din Buzău, bătut în faţa poliţiştilor. Ciocan: "Nu poţi trimite în stradă oameni de 40 kg". Schimbări la Academie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel