Acțiunile Twitter au fost suspendate din cauza lui Elon Musk

Acțiunile Twitter au fost suspendate, miliardarul Elon Musk fiind la un pas de achiziția gigantului social media. 

Acțiunile Twitter au fost suspendate în urma unui raport conform căruia Elon Musk va continua cu preluarea platformei de socializare, scrie BBC. Musk urmează să cumpere Twitter la prețul inițial pe care l-a oferit cu luni în urmă înainte de a renunța la o înțelegere, potrivit Bloomberg News.

Acțiunile Twitter au crescut cu aproape 13% înainte ca tranzacționarea să fie oprită.

Musk urma să se confrunte cu Twitter în instanță la sfârșitul acestei luni, după ce a încercat să renunțe la preluare.

Elon Musk, declaraţii care au şocat Ucraina

Miliardarul Elon Musk, CEO-ul Tesla, a făcut pe Twitter mai multe declaraţii care au şocat. Acesta a spus că Crimea aparţine Rusiei, a propus refacerea referendumurilor de anexare a regiunilor din Ucraina, dar sub supravegherea ONU, şi afirmă că Ucraina nu are şanse să câştige războiul cu Rusia.

Iniţial, Elon Musk a venit cu un sondaj către urmăritorii său, în care a scris că "cel mai probabil aşa se va termina totul, se mai pune doar problema numărului de morţi până atunci". 

"Pacea dintre Rusia şi Ucraina: 

- Refacerea alegerilor din regiunile anexate sunt supravegherea ONU. Rusia se retrage dacă asta e dorinţa oamenilor. 

- Crimea devine formal parte din Rusia, aşa cum a fost încă din 1783, până la greşeala lui Hruşciov. 

- Alimentarea cu apă în Crimea, asigurată. 

- Ucraina rămâne neutră", s-a arătat în tweetul lui Elon Musk, în care acesta şi-a invitat urmăritorii să răspundă cu DA sau NU la propunerile sale. 

Rezultatele votului până la ora publicării materialului sunt covârşitoare. Din peste 1,2 milioane de voturi, 36,8% au fost cu DA, iar 63,2% cu NU. 

Ulterior, Elon Musk a revenit pe Twitter şi a spus că "să încercăm altfel. Voinţa oamenilor din Donbas şi Crimea ar trebui să decidă dacă aceste regiuni sunt parte din Ucraina sau Rusia. Vezi postarea și citește mai multe AICI

Optimus, primul robot umanoid, ar putea schimba lumea. Elon Musk se va îmbogăţi şi mai mult de pe urma lui

Miliardarul a spus că o afacere cu roboți ar valora mai mult decât mașinile sale, sperând să se extindă dincolo de vehiculele autonome care nu au devenit încă realitate, în ciuda promisiunilor sale repetate, scrie The Guardian. Un prototip al robotului a urcat pe scenă și a făcut semn publicului. A fost prezentat un videoclip cu robotul care poartă o cutie, udând plante și mișcând bare metalice în fabrica producătorului de automobile. „Scopul nostru este să facem cât mai repede un robot umanoid util”, a spus el. „Încă mai este mult de lucru pentru a perfecționa Optimus”.

Musk a spus că în prezent roboților umanoizi „le lipsește un creier”, spunând că nu au inteligența să navigheze singuri prin lume și că sunt, de asemenea, foarte scumpi și fabricați în volum redus.

În schimb, a spus el, acesta ar fi un „robot extrem de capabil”, care urmează să fie fabricat în volum foarte mare – în cele din urmă milioane de unități – și se aștepta să coste mult mai puțin decât o mașină, sub 20.000 de dolari. De asemenea, era de așteptat să discute despre tehnologia de auto-conducere a Tesla, care a întârziat mult timp. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel