Acţiunile Tesla, prăbușite. Elon Musk îşi vinde casele. Câți bani cere pe ele

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Elon Musk a început să îşi vândă casele. Ambele vile de lux sunt situate în exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

Excentricul miliardar Elon Musk se ţine de cuvânt şi începe să vândă casele pe care le are, aşa cum a anunţat, vineri, pe Twitter. Primele proprietăţi de care vrea să scape au fost deja listate pe un celebbru site de imobiliare, scrie Mediafax.

Vilă de lux în Bel Air

Este vorba de o vilă de lux, situată în celebrul cartier al starurilor, Bel Air, din Los Angeles. De dimensiunile unui conac, proprietatea are 7 dormitoare, o bibliotecă situată pe două etaje, o piscină şi un teren de tenis. Elon Musk vrea pe ea 30 de milioane de dolari, după ce acum câţiva ani a cumpărat-o cu 17 milioane de dolari.

Vila care a aparţinut actorului Gene Wilder

A doua casă pe care o vinde este situată pe aceeaşi stradă şi este o vilă care a aparţinut celebrului actor Gene Wilder. Elon Musk cere acum pe ea 9,5 milioane de dolari. Fondatorul Tesla şi SpaceX a scris pe Twitter că vrea să scape de majoritatea proprietăţilor sale. Spune că nu o face din lipsă de bani, ci pentru că se concentrează acum pe proiectele sale dintre Pământ şi Marte, iar faptul că are prea multe proprietăţi îl trage în jos.

Vineri, Elon Musk a postat pe Twitter mai multe mesaje controversate, printre care şi unul în care spunea că preţul acţiunilor Tesla este prea mare. Piaţa a reacţioanat imediat, acţiunile Tesla s-au prăbuşit cu 9%, ceea ce a şters 14 miliarde de dolari din valoarea de piaţă a companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel