Acţiune de control la un mare spital

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a avut loc sâmbătă o acţiune de control privind produsele biocide folosite de unitatea medicală şi provenite de la Hexi Pharma, ocazie cu care au fost prelevate probe din dezinfectanţi şi au fost solicitate documente financiar-contabile din perioada 2013 şi până în prezent.

Azi, în intervalul orar 9,00 - 17,00, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a avut loc o acţiune de control privind produsele biocide (dezinfectanţi) folosite în unitatea sanitară, provenite de la SC Hexi Pharma CO SRL. Au fost solicitate documente financiar-contabile (contracte de achiziţie, facturi, NIR-uri, fişe de magazie, etc.) din perioada 2013 şi până în prezent. Totodată, au fost prelevate probe din produsele biocide (Hexi Pharma) ce s-au regăsit la nivelul unităţii sanitare, a declarat managerul SJU Slatina, Elena Vişan, potrivit unui comunicat.

Potrivit sursei citate, la acţiune au participat reprezentanţi ai IPJ Olt şi DSP Olt, controlul efectuându-se în prezenţa conducerii unităţii sanitare.

Într-un comunicat de presă IGPR anunţa că sâmbătă s-au făcut descinderi la 25 de unităţi sanitare din Bucureşti şi alte 21 de judeţe, printre care şi Olt, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificare sau substituire de alimente ori alte produse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel