Acţiune amplă a poliţiştilor: Arme confiscate, 13 dosare penale şi 350 de contravenţii

Poliţiştii băcăuani din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au depistat doi bărbaţi din Bacău şi Oneşti care deţineau ilegal arme din categoria celor supuse autorizării, a declarat pentru AGERPRES inspector principal Narcisa Butnaru din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Cele două arme au fost ridicate de anchetatori, iar persoanele care le deţineau au fost conduse la unităţi de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Descoperirea armelor s-a făcut în cadrul unei acţiuni mai complexe desfăşurate la nivelul judeţului de poliţiştii băcăuani în scopul prevenirii şi combaterii faptelor de ilegale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

'Au fost întocmite 13 dosare penale pentru infracţiuni, dintre care cinci de natură economico-financiară, cinci la regimul circulaţiei rutiere şi trei de natură judiciară. S-au aplicat, de asemenea, în cursul acţiunii, şi 349 de sancţiuni contravenţionale', a mai indicat inspector principal Narcisa Butnaru. Potrivit acesteia, 11 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni au fost conduse la sedii de poliţie.

Între acestea se află şi şase tineri din Oneşti, având vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, suspectaţi de comiterea unor furturi din locuinţe în comuna Ştefan cel Mare.

'Cercetările continuă în acest caz, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a persoanelor identificate şi reţinute', a precizat Inspector principal Narcisa Butnaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel