Acționăm responsabil în echilibru cu natura! VIDEO

Mediul inconjurator reprezinta un element esential al existentei umane si este rezultatul interferentelor unor elemente naturale – sol, aer, apa, clima, biosfera – cu elemente create prin activitatea umana. Distrugerea mediului inconjurator reprezinta practic distrugerea celei mai mari bogatii pe care o are omenirea: natura inconjuratoare.

Nimic nu e nelimitat.

Consumăm în fiecare zi resursele naturii, mai mult decat avem nevoie, fara sa ne gandim la ziua de maine. Sau la generatiile care ne vor urma. Cum va arata Planeta peste o decada sau doua depinde doar de noi.

Resurse naturale, tema acestei saptamani, se refera la faptul ca resursele naturale fac parte integranta din natura pe care trebuie sa o respectam, sa o folosim responsabil si sa invatam si copii aceste principii. Mediul inconjurator ne asigura conditiile necesare vietii insa depinde de noi daca vrem sa folosim aceste elemente esentiale cat mai util, sau daca vrem sa ocolim acest aspect al vietii noastre. Convingerea ca aceasta problema este doar a specialistilor si a forurilor internationale este tot atat de eronata pe cat este si de grava.

Ocrotirea planetei este o problema mondiala si tocmai de aceea fiecare om trebuie sa isi assume aceasta responsabilitate.

Proiect initiat de Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel