ACL cere demisia lui Victor Ponta din Guvern și retragerea de la alegerile prezidențiale

Demisia din Guvern și retragerea din cursa pentru alegerile prezidențiale 2014 i se cer lui Victor Ponta. Este reacția la nivel înalt din politică față de acuzațiile de corupție din PSD. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că "dat fiind faptul că ACL constată că PSD este confruntat cu un val de cazuri de suspiciuni de corupţie în rândul oamenilor săi de încredere, îi solicităm lui Victor Ponta, foarte clar, foarte ferm, să-şi dea demisia din calitatea de prim-ministru al României şi să renunţe la candidatura pentru Preşedinţia României". 

Alina Gorghiu a acuzat că PSD împiedică actul de justiție, susținând că dovadă au stat acțiunile de luni și de marți din PSD, când în plenul Camerei Deputaţilor nu s-a putut încuviinţa arestarea preventivă a deputatului Ion Diniţă, iar în Comisia juridică a fost amânată, marţi, decizia în cazul deputatului Ioan Adam.

Ședință de urgență în PSD. Șova și Hrebenciuc, pe făraș?

"În condiţiile în care Victor Ponta este înconjurat de o mulţime de oameni care sunt suspectaţi de DNA, de constituirea unei adevărate reţele infracţionale care săvârşeşte grave fapte de corupţie, îi solicităm lui Victor Ponta să-şi dea demisia pentru a nu afecta şi mai mult imaginea României. Să nu sfideze justiţia şi să vină la vot, atunci când votul pe solicitările privitoare la parlamentarii PSD se vor desfăşura în Parlament", a mai afirmat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel