PSD, ședință de urgență, după demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament

Biroul Permanent Național al PSD se reunește, marți, la sediul central al PSD. 

Conducerea PSD se reuneşte într-o şedinţă de urgenţă, după demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament. Şedinţa începe la ora 15.30.

"Este perfect adevărat, am decis să demisionez. Vreau să-mi păstrez demnitatea, aşa cum am avut-o toată viaţa. Şi încă un lucru vă spun, că nu mă răzgândesc, ca să staţi liniştiţi", a precizat Viorel Hrebenciuc, care a subliniat că nu pleacă și din PSD. 

Klaus Iohannis, întrebare cheie pentru Traian Băsescu

Situația este cu atât mai gravă în PSD cu cât una dintre anchetele DNA ce-l vizează pe Viorel Hrebenciuc îl implică și pe purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, pentru care acuzațiile DNA sunt dintre cele mai grave, Dan Șova ar fi țintit scaunul lui Victor Ponta, de președinte al PSD, în schimbul legii amnistiei și grațierii. 

Ghiță dinamitează PSD: Cer suspendarea lui Șova și Hrebenciuc

Social-democraţii au fost convocaţi în condiţiile discuţiilor dintre Viorel Hrebenciuc şi purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, privind succesiunea la şefia PSD, redate în dosarul DNA.  Este posibil ca Dan Şova să participe la şedinţă, el fiind vicepreşedinte al partidului, în timp ce Viorel Hrebenciuc probabil nu va veni. Cei doi ar putea fi suspendaţi pentru prejudicii de imagine aduse partidului, având în vedere întregul scandal de corupţie. De asemenea, îi pot afecta imaginea lui Victor Ponta, candidat la prezidenţiale. Conform prevederilor partidului, membrii PSD pot fi suspendaţi pe o perioadă de 6 luni şi cel mult un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel