Accidente unul după altul pe DN1. Coliziune în Sibiu între un microbuz, două autoturisme şi o motocicletă

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

Doi motocicliști au fost grav răniți sâmbătă după-amiază, după ce un microbuz, două mașini şi o motocicletă s-au ciocnit în lanț în județul Sibiu. Primele informații arată că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers. Acest accident vine la puţin timp după ce un alt accident a avut loc pe DN1, în Prahova, la Cornu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe DN1 (E68) Braşov – Sibiu, între localităţile Avrig şi Bradu din judeţul Sibiu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz, două autoturisme şi o motocicletă. În urma impactului, cele două persoane de pe motocicletă au suferit răni grave.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri. La rândul lor, polițiștii sibieni spun că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers. „Pe acest fond s-a produs o coliziune în lanț între un autoturism - motocicleta - un jeep și un microbuz cu remorcă. Din primele cercetări, autoturismul este responsabil de producerea accidentului”, spun polițiștii sibieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel