Accidente rutiere teribile pe șoselele din țară

În judeţul Tulcea, un bărbat a ajuns la spital după ce o şoferiţă a derapat, iar maşina s-a rotit de câteva ori în aer şi s-a răsturnat. În Argeş, un şofer teribilist a pierdut controlul volanului şi a intrat în peretele din beton al unei case.

Marți noapte, în judeţul Tulcea, un bărbat a ajuns la spital după ce o şoferiţă a derapat pe asfaltul proaspăt turnat iar maşina s-a rotit de câteva ori în aer şi s-a răsturnat.

Șoferiţa din Tulcea se afla în maşină cu soţul ei şi un alt bărbat pe care l-au luat "la ocazie". Femeia a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat şi s-a oprit în gardul unei case. Bărbatul de 67 de ani care urcase în maşina celor doi soţi a ajuns la spital.

În Argeş, un şofer teribilist a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. A sărit cu maşina peste un şanţ şi a intrat în zidul unei case. Proprietarii casei dormeau chiar în camera al cărei zid a fost lovit. Şoferul a fugit imediat după accident, dar şi-a trimis la faţa locului fratele care a încercat să ia vina asupra sa. El a recunoscut însă până la urmă că nu se afla la volan, iar poliţiştii îl caută pe şoferul vinovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel