Val de accidente în România. UPDATE: Patru oameni au murit în această dimineață, patru sunt răniți grav și alți 12 au ajuns la spital

Accident
Accident

Accidente grave s-au produs în această dimineață în România. Patru oameni și-au pierdut viața. Trei persoane sunt în stare gravă. Alți 11 sunt răniți. 

UPDATE: Șofer rănit grav. Doi bărbați la spital


Alte patru persoane au fost rănite, pe DN 7, în zona localității Budești, județul Vâlcea, după ce șoferul unui TIR, cetățean bulgar, nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe sensul opus, unde a lovit un autoturism și un alt TIR. Au fost răniți șoferii celor două TIR-uri, șoferul bulgar fiind grav rănit, dar și două femei din autoturism. Doar cei doi bărbați au ajuns la spital. 

Un bărbat de 51 de ani și o femeie de 47 de ani au murit. Două femei în stare gravă

Două persoane au murit- bărbat de 51 de ani, femeie de 47 de ani- și două femei au fost rănite grav în județul Hunedoara, în această dimineață, după ce un microbuz a depășit într-o zonă interzisă și s-a ciocnit de un TIR, pe DN 66, în comuna Băcia. 

Un băiat de 18 ani a murit. Altul de 19 ani, în stare gravă

Un tânăr de 18 ani a murit și altul de 19 a fost grav rănit, după ce mașina în care erau, condusă de un șofer de 20 de ani, a intrat într-un stâlp, în județul Dolj. 

Mamă și doi copii, răniți

Pe DN1 Brașov-Făgăraș, la ieșire din Codlea, șoferul unei dube a pătruns pe contrasens și a lovit două mașini. O femeie de 40 de ani și doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 8 ani, sunt răniți. 

Două accidente grave. Un bărbat de 37 de ani a murit. Trei persoane, la spital

Alte două accident grave s-au produs în județul Vrancea. Un microbuz cu pasageri a fost lovit în plin de o mașină scăpată de sub control, iar alte două mașini s-au lovit frontal după ce un șofer a adormit la volan. Trei persoane au ajuns la spital, iar a patra a murit. Șoferul în vârstă de 37 de ani care a intrat cu mașina în microbuz a murit. El a fost găsit în stop cardio-respirator, echipajul medical a încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

Cinci răniți

În Brașov, cinci persoane au fost rănite după impactul dintre două mașini. Toate au ajuns la spital. 

Sursa informațiilor: Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel