ACCIDENTE în LANȚ, 24 ianuarie 2020. Echipajele SMURD acționează în mai multe județe. Trafic îngreunat pe mai multe artere naționale

Accident
Accident

Accidente în lanț la început de minivacanță. Salvatorii au intervenit de urgență, iar traficul rutier a fost perturbat pe mai multe drumuri naționale. 

Mai multe accidente rutiere s-au produs astăzi pe șoselele din România. Echipajele de ambulanță SMURD sau ale Seviciilor Județene au intervenit de urgență. 

De asemena, traficul rutier a fost blocat total sau restricționat din cauza acestor evenimente. Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți în trafic și aibă răbdare. 

Iată cele mai recente evenimente rutiere: 

- Ora 13:40 - Județul Mehedinți. Accident pe DN 6 la Balota. Sunt implicate un autoturism și o cisternă încărcată cu combustibil, fără victime.

- Ora 13:15 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Ilfov, pe autostrada A3 București – Ploiești, pe sensul către Ploiești, la kilometrul 26, în dreptul localității Moara Vlăsiei, a avut loc o tamponare între două autoturime. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă banda unu este restricționată, pentru aproximativ 30 de minute, întrucât unul dintre autovehicule a rămas imobilizat pe partea carosabilă.

- Ora 12:45 - Județul Covasna. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir alternativ, pe DN 12 Sfântu Gheorghe – Miercurea Ciuc, la kilometrul 29 + 650 de metri, județul Covasna, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru investigații medicale. 

- Ora 11:33 - Autoturism intrat într-un stâlp, două persoane posibil încarcerate, DN7 pe raza localității Căpruța. DN7 este blocat. A fost anuntat dispeceratul DN, respectiv ENEL.

- Ora 11:22 - județul Alba. Trafic blocat pe DN 74 , în zona Dealu Mare, din cauza unei autoutilitare răsturnată pe carosabil. Nu sunt victime.

- Un alt accident, tot în județul Alba, a avut loc la Arieșeni. Trei autoturisme implicate. Trei victime. 

- Accident grav în județul Argeș, pe DN65. Trafic blocat. O persoană decedată 

VEZI AICI: VIDEO Trei mașini și o cisternă, ACCIDENT grav pe DN65. O persoană decedată - UPDATE

Trafic blocat și pe DN 1


- Ora 10:40 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 1 Cluj – Oradea, la kilometrul 588+900 de metri, în zona localității Bucea, județul Cluj, după ce a avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism. În urma impactului, o persoană din autoturism a suferit leziuni ușoare, primind îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

- Ora 10:29 - Județul Constanța. Accident produs în Valea Dacilor. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției și neadaptării vitezei la condițiile de drum, astel încât șoferul a pierdut controlul direcției de mers într o curbă la stânga și s a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto, de 58 de ani, a fost transportat la spital cu răni ușoare.

Accidente în județul Sibiu

- Ora 09:47 - Județul Sibiu. DN14 la iesire din Slimnic spre Rusi, accident rutier, 3 auto implicate. Un șofer in vârsta de 23 de ani, din Mureș, patrundere pe contrasens și intra in coliziune cu 2 auto conduse regulamentar de șoferi in vârsta de 44 și 41 de ani din Slimnic. Un bărbat de 43 de ani din Veseud este rănit in urma accidentului. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări.

- Ora 09:27 - Județul Sibiu. Accident ușor pe DN14, în Copsa Mică. Șoferul unui TIR (58 de ani, Sibiu) pe fondul nepăstrării distanței față de un taxi condus în fata sa care oprește la trecerea pentru pietoni intră in coliziune cu acesta și îl proiectează pe sensul opus de mers unde intra in coliziune cu un auto condus regulamentar de un șofer de 45 de ani din Alma.

- Ora 09:13 - Județul Mureș. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 15 (DE 578) Toplița – Reghin, în zona localității Răstolița, județul Mureș, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, o minoră a fost rănită grav, iar alte două persoane au suferit leziuni ușoare. Traficul rutier a fost oprit pentru a permite intervenția elicopeterului SMURD și a echipajelor specializate.

Primele accidente ale zilei

- Ora 07:45 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul către Târgu Secuiesc, pe DN 11 Onești – Târgu Secuiesc, la kilometrul 80, în zona localității Oituz, județul Covasna, după ce un autotren a intrat în coliziune cu un parapet. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

- Ora 07:30 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între stațiile CF Dumbrăvița și Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relația Sibiu – București Nord, a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate patru cai. Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel